به گزارش روابط عمومی فدراسیون گلف حسن کریمیان در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در خصوص شرایط این روزهای گلف، لیگ برتر، زیرساختهای این رشته برای توسعه و … صحبتهایی را مطرح کرده که در زیر میخوانید:
فارس: امسال با تیم سورتمه در لیگ شرکت کردهاید، شرایط چطور است؟
فعلا صدرنشین هستیم اما هفته آینده تکلیف تیم قهرمان مشخص میشود.
فارس: از نظر وضعیت مالی و قراردادها چطور؟
داستان گلف و بازی در لیگ دلی است. قراردادهایی که در این رشته میبندند بسیار ناچیز است اما ما تلاش میکنیم گلف را زنده نگه داریم.
فارس: دوست نداشتید در رشته دیگری فعالیت میکردید که درآمد بیشتری هم به دست میآوردید؟
من به این رشته عِرق دارم. تنیس و رشتههای دیگر هم بازی میکنم اما عرق خاصی روی گلف دارم. اگر 20 سال پیش این سوال را میپرسیدید میگفتم رشته دیگری را دنبال میکنم اما الان میگویم گلف یک چیز دیگر است.
فارس: اردوهای ملی در چه شرایطی است؟
فعلا اردویی نداریم تا سال بعد که برای مسابقات قهرمانی آسیا که مهرماه برگزار میشود، آماده شویم.
فارس: البته در این شرایط مالی شورای برونمرزی اعزامیهایی را موافقت میکند که معمولا با مدال همراه است؟
آنها حق دارند چون شرایط مالی به گونهای است که باید رشتههای مدالآور را اعزام کنند اما فراموش نکنیم رشتههای دیگری هم هستند که رشد خوبی داشتهاند مانند گلف. ما در بین 70 کشور با زمین غیراستاندارد پنجاهم شدیم. وزارت ورزش باید کمک کند این رشتهها هم توسعه پیدا کنند.
فارس: در این شرایط تجربه مربیان ایرانی کافی است؟
در برخی از رشتهها واقعا حضور مربی داخلی کمک زیادی میکند. مربیان گلف هم در سطح آگاهی خوبی قرار دارند. وقتی رنک ما در آسیا بین 19 تا 22 است، حضور مربیان داخلی کافی است اما اگر به رنک زیر 10 رسیدیم در این صورت باید از مربی خارجی استفاده کنیم.
فارس: البته برای جذب مربی خارجی در ابتدا باید زیرساختها فراهم باشد…
بله دقیقا. حتی اگر بهترین مربی دنیا را داشته باشیم اما زیرساختها فراهم نباشد، فایدهای ندارد. برای تهیه یک کفش مناسب در رشتهای مانند فوتبال باید هزینه زیادی کرد آن وقت ببینید در گلف چقدر باید هزینه کنید. ما با همین مربیان ایرانی از رتبه 72 به 50 رسیدیم، این جادوگری نیست، تکنیک مربی است.
فارس: وسایل را خودتان تهیه میکنید؟
بله. وسایل گلف در ایران موجود است اما هزینهها بسیار بالاست. البته ما هیچ گلهای از وزارت ورزش نداریم، اگر من هم یک مدیر باشم، رشتههایی را میبینم که اول تا دهم باشند.
فارس: دغدغه مالی همیشه یکی از نگرانیهای ورزشکاران در اردوهای ملی است…
دغدغه مالی نباید باشد در این صورت ورزشکار تمرکز خود را از دست خواهد. شما نگاه کنید، بارها در خبرها میخوانید فلان ورزشکار رفت. هیچ کسی دوست ندارد برود. ورزشکارانی که مقامآور هستند دوست دارند برای کشورشان بجنگند. اگر میبینید زیر پرچم کشور دیگری میروند چون مجبور هستند.
فارس: حرف پایانی؟
امیدوارم همه تیمها و ورزشکاران به جایی برسند که دیگر دغدغهای نداشته باشند.
ثبت دیدگاه